Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li šumar kucat na vrata
kubik drva na balkonu....
Kod nas obrnuto: planinski grad kao stambeni kompleks.
Prodaju daMu pod bubrege. Isto Alipašino, samo sa drvećem ka krovovima.
na*
Ovo je super zamisljeno ali sta kad korjenje krene kroz plafon? Samo kacit svjetla na njega i pravit se da je luster ? :)
pa nisu to Bosanci dizajnirali :D a evo cak i ja kao Bosanac imam ideju,recimo metalni stropovi,preko kojih ide debeli sloj zemlje :)
Pa nece posadit orah! Nego neko malo drvo koje moze cak i u saksiju staviti pa napraviti travu da bude gore do vrha da se saksija ne vidi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imamo i mi konja za utrku...Buroj Ozone. Turisticki grad. ;)
Bezveze..nedovoljno prirodno..bolje da terase ogromne naprave kaskadno i na terasama parkove da stanari mogu izaci u prirodu..a ne moraji ni izac iz zgrade..
grad u kojem zive zene sa najvecim grudima (da budem korektan prema klix damama) doduse, nisam jos bio u usa
Citao ja vec kvaj clanak na klixu prije par mjeseci.