Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je gladan i umrječe gladan.Kormorana je bilo i prije.Naš narod samo bajdalije samo dinar sa lahke strane.
u bosni će uspjeti prekinuti i prirodno-životinjski lanac ishrane koji i u africi funkcijoniše bezprijekorno.
E vala nema gorih stetocina od ljudi, sto oni uniste niko ziv ne popravi. A ptica lovi samo onoliko koliko joj treba da prezivi.
@Juraj.Janošik Eh pa kako bi onda letjela, bilo bi to previse zamorno. Ja ipak mislim da love samo onoliko koliko je dovoljno, za razliku od ljudi. ;-)
@Juraj.Janošik Ih pa pingvini su se vec navikli da ne lete, zato su postali dobri plivaci. ;-) A sta bi ove jedne ptice ako ne mogu da lete, ne znaju da plivaju pa pocrkali bi od gladi, ako ih prije ne bi sredili ovi nasi lovci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cuj zivotinja stetocina ako lovi ribu da se nahrani, a ljudi idioti iz dosade pecaju
...zanimljivo je kako najveća štetočina, čovjek, sve drugo proglašava štetočinama. jel to kormorani vozaju truljave g2 "dizlo"?