Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj sta ljudi prave,a naši se ponose kružnim tokom..bude svečano otvaranje ko da je olimpijada
@Plunnky jos kolo zaigraju na njemu
Toranj bi se trebao okretati i bez vjetra i pri tome stvarati elektricnu energiju, valjda pomocu magije jer ovaj novinar kao ni vecina naroda ne zna osnove fizike. Zakoni termodinamike se ne slazu sa ovim tekstom, a ovi nek pisu sta hoce.
U pravu si buraz, al kakve veze ima snaga vjetra s termidinamikom. Termodinamika se bavi drugim stvarima, a vjetar ima kineticku i potencijalnu energiju pa bi spadao pod kinetiku odnosno dinamiku.
ma hajde ba, pusti nauku, važno je da se okreće.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Isti kao onaj tower na Pofalićima. Zbog ovoga treba ići iz Bosne -_-
Pih, da vidite trotoar ispred predsjedništva, kakav tower kakav vjetar hahahah
Oceanovih 13
E da je nama ovako
Rotacija ide magijom.
Ko ce mu kuglagere podmazivati
Nista ovo...propuh ubi.!
Ruglo
I zaboravili su napisati da ce leteci cilimi letiti oko zgrade.
rotira se na mom qrcu
Sveiki visiem, es vēlos pateikt lielu paldies Markam Viljamsam, kurš man aizdeva aizdevumu mana slimā bērna medikamentozai ārstēšanai. Es šodien esmu tik priecīgs satikt Marku Viljamsu, sazinieties ar viņu pa e-pastu, ja jums nepieciešams steidzams aizdevums ([email protected])
Prije ce ga zavrsiti nego nasi autoput od Zenice do Doboja !
Al će ljudima unutra da bude ringišpil kad puhne sa sjevera
Naši popločali trotoar, došla aldžazira, TV1, Nova, N1, Ftv, Bhrt, tvsa
Soba pogledom na sve strane svakih 48 sati. Nije loše. Ovako bi se trebale praviti sve vjetroturbine, a ne one s lopaticama od po 20 metara.