Promo
32

Kompanija Julius Meinl i ove godine obilježava Međunarodni dan poezije

Plati espresso stihom je globalna inicijativa kompanije Julius Meinl koja se obilježava šestu godinu zaredom, a svakom godinom postaje sve značajnija.

Dana 21. 03., na Međunarodni dan poezije, prepustite se mašti. Julius Meinl želi inspirisati ljude da pišu poeziju i tako učiniti svijet boljim mjestom. Na ovaj dan možete valutom stiha platiti šoljicu omiljenog espressa.

U 80 caffe barova u Bosni Hercegovini, Julius Meinl BH d.oo. izabrati će tri najbolja autora stihova koji će osvojiti tri vrijedne nagrade: aparat za kafu na kapsule i dva poklon paketa sa njihovim proizvodima: šoljice, cappucino, čajevi. Autore najboljih stihova će izabrati tako da će deset najljepših pjesama objaviti na službenoj Facebook stranici, a korisnici ove društvene mreže će "lajkovima" izabrati tri najbolje.

Pridružite se 21.03. globalnoj promociji koja se održava u više od 1.000 caffe barova širom svijeta. Julius Meinl partner kafiće pronađite ovdje. "Zastani, odloži mobitel, pronađi inspiraciju i tako plati šalicu svog omiljenog espressa", pozivaju iz Julius Meinla.