Najavljene i vrijedne nagrade
0

Kolektivno vjenčanje u sarajevskom Domu mladih 5. i 6. maja

Sarajevo-x.com
Dani vjenčanja 2011
U sarajevskom Domu mladih 5. i 6 maja, subota i nedjelja, bit će održani "Dani vjenčanja Sarajevo 2012" koje organizuje Sarajevski sajam u saradnji sa ponosnim partnerom, web portalom <a href="http://www.svezavjencanje.ba/vjencanja/">www.svezavjencanje.ba</a>.

Pored preko 50 izlagača koji obuhvataju najeminentnije salone vjenčanica iz BiH, najpoznatije brendove odijela, cvjećare, nakit, hotele, restorane, dekorativni program, turističke agencije, fotografe, slastičare, namještaj, limuzine, salone ljepote, itd., organizatori pripremaju i nekoliko velikih iznenađenja na dan otvorenja manifestacije. Tog vikenda u Domu mladih će se na oko 10 modnih revija predstaviti saloni vjenčanica, svečanih haljina i odijela kao i najpoznatija imena iz svijeta frizura, nakita i make up-a.

U subotu, 5. maja u Domu mladih će se održati i kolektivno vjenčanje po uzoru na prijeratna kolektivna vjenčanja u Skenderiji. Na ovo kolektivno vjenčanje će se moći prijaviti svi budući bračni parovi koji se žele vjenčati u Domu mladih 5. maja. Nakon prijava, organizacioni tim manifestacije će odrediti broj parova koji će se vjenčati u Domu mladih te na osnovu like-ova na Facebook stranici dodijeliti vrijedne nagrade bračnim parovima nakon samog vjenčanja. Organizator će u saradnji sa jednom sarajevskom općinom obezbijediti prisustvo matičara za vrijeme kolektivnog vjenčanja besplatno.

Podsjećamo da su se prošle godine na "Danima vjenčanja 2011" u Domu mladih javno vjenčali Ajla Rizvan i Vilijam Zoretić koji su između ostalog bili nagrađeni bračnim putovanjem turističke agencije Solazur u Grčku-Zakintos u trajanju od deset dana, besplatnim iznajmljivanjem vjenčanice, odijela, gratis frizurama i šminkom. Zvanične prijave za kolektivno vjenčanje će početi u ponedjeljak, 19. marta 2012. godine kada će biti dostupno i više informacija o kolektivnom vjenčanju, kao i o glavnoj nagradi za mladi bračni par sa najviše likeova.