Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj isprika? Ko u Bosni koristi tu frazu? IZGOVOR, krkani, izgovor
DAPAČE, slazem se s tobom!
Otkad je "isprika" fraza?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
moja je isprika da nisam majka troje djece
dobar izgovor zlata vrijedi :)
Mrsko mi je, to je isprika
Ova i da ne vjezba bila bi skoro ista.. Genetika ima veliki faktor
Samo neugledna, nedotjerana, nenašminkana, nesređena žena koja ni u čemu ne drži do sebe može davati negativne komentare o ženama koje su top.
Lako je biti dotjeran, nasminkan, fizicki top kad te neko sponzorise. Znas, neki ljudi rade, pa kad kuci dosju ceka ih dijete. Pa tom djetetu treba hranu napraviti, oprati odjecu, pospremiti kucu.. Ne kazem da sve na zenu treba svaliti.. ali ima obaveza do grla.. I onda ti pricas o nekom sminkanju, vjezbanju itd. moze to, kad ti je jedina finkcija biti dotjeran..
starbuck ne govorim sad o totalnoj zapustenosti.. nego o ovom standardu kakav urbana i ova mama iz clanka postavljaju.. to je glupost.. ja se pitam sta je ovoj mami iz clanka posao.. da nije mozda fitnes? Ili radi negdje u uredu po 10 sati.. ma daj ba.. neke stvari treba biti realan..
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Ja sam nakon 6mj bila kao ona, bez dijete i vjezbe, uglavnom jer nisam imala niciju pomoc nakon poroda. Dojenje i briga o maloj bebi koju treba prati svaki put kad kaki (oko 8x/dan) ili povrati (oko 5x/dan) urade svoje. Samo ona zna iz toga izvuci paru, a ja ne :)
sreca pa ne znate kakve su nase kad se udaju hah
"Izgovor" je to što mame ili rade prave poslove (dakle nisu sve manekenke, pa da provode 8 sati na dan u teretani, već 8 sati provode za mašinama, na kasama...) ili fakat paze tu svoju djecu jer nemaju dadilja itd... Ko dozvoli sebi da povjeruje u ovaj marketing fakat je manipulativan, da ne kažem paglu.
Klasična budala koja samo vjeruje u sebi i sebe prestavlja kao idola svoga vjerovanja. fuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Nego vec kad je tako vrijedna bili zeljela i potaknuti kojeg tatu na vjezbanje? Meni treba malo pomoci oko tjelesne fiskulture. Ovako kad sam vjezbam samo mi raste desni biceps.
Klikse, a koja je vaša isprika pa nam redovno(po nekoliko puta) servirate već davno objavljene članke? I vi malo lijeni?
Za njih je istraživačko novinarstvo misaona imenica.
Kazu "ima para pa moze ulagat u sprave za vjezbanje,preparate..." PA NIJE KAO OVE NASE,ULAZU PARE U DUHAN,PIVE...PLUS NIKAKO NE TRENIRAJU A INIMAJU VREMENA. zato nase zene sa 35 godina vec lice na vrecu krompira...
Koji su to biseri, prvi put cujem za to!? Sve je to samo volja, trud i znoj, nista vise.
svaka joj cast nema gore nego kad se zene zapuste
Neka, mašala djevojčice ali da vidiš ti Fate u mene, pored troje kinderčadi ona dva ćilima opere, isklofa i SAMA kući donese dok ja gledam ligu prvaka, eeee djevojčice.
Ova se dobro drži za 3 djece, izgleda da ili ima dobru genetiku ili ima dobrog ulagača koji pare daje na razne kreme, sprave za vježbanje, pazi na dijetu, itd,itd. Sta god da bilo bitno je da mala izgleda dobro!
Garant usvojena! 😄
Mama uspješno položila kurs Photoshop-a. Ostale se slomile vježbajući.