Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljacina iz Brezovog Polja, na zor Sarajlija, slobodni umjetnik ( cuj umjetnik), prava slika i prilika seljakluka i svih onih koji mu se dive. Fuj!
Damir je legenda ,šta god vi papci mislili o tome.
Ubleha
Ovdje u Bosni ako si samo malo drugačiji od ostalih, ako imaš različite poglede od ostalih zatucanih Bošnja, automatski si svrstan u papke...
ma kod nas izgleda svaki pojedinac ima svoje poglede, i svak svakom smeta , tako se da zakljuciti iz prakse :) .. nisu to ni "zatucane" bosnje, ili hrvati ili srbi..
...u ovog se "emocija" dostavlja "štocom"...teži neki emotivac, ranga macole...
..čuj robot :)) ...artificial intelligence, jarane :))
...otaj otaj :)) ...nego, koje selo...sarajvo? :)
Žešći papak.
Bit će još žeži ;)))