Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po kliksovom naslovu ispade da je ovo lažno biljno meso.. e jeste ga iskomplikovali... valjda ste mogli napisati - "lažno" meso - ili vegetarijanska varijanta, heboga patak..
@Masnica1992 Lažu pogani kinezi,to je faširana psećetina.
Odustali kinezi od sismisa hahaha, sad ce biti vegan sismis burger
@Chamil82 Sada će se pojaviti virus koji skoči sa bijlke na čovjeka. Recimo maslačak. I onda ima da umjesto 5G antena, kojih i nemamo, da gazimo nešto što imamo. Neće ostati maslačak na livadi.
@Chamil82 Ako znas bilo sta o Aziji, trebao bi znati da oni vecinom jedu vegetarijansku hranu, tj vrlo malo i rijetko jedu meso... Zato ovi proizvodi vise odgovaraju u Aziji nego na zapadu...
Lažno je zdravije
Vegi hrana je budućnost! Znam da to para uši Balkancima ali to je istina!
@Grmec Jest istina samo u tvojoj glavi.
Lijepa moja BiH! Zapecem 2 kg teleceg vrata sa krompirima i eto mi "laznog biljnog mesa". Kod nas je najbolja kuhinja u svijetu! Moze i podplecka ili rebarca. Lukmira kao salata. Naka mi neko nadje bolju kuhinju. Narod je cudan. Vise vole talijanske spagete ili picu nego sis-cevap. Lijepa moja BiH.
@ivava Aferim!!
Sve im je lažno i smrdi.
Dosta su Kinezi valjali lažnjake Amerima! Sada Ameri njima valjaju lažnjake!
Šišćevap umjesto šišmiša i rijesen šiš tj problem :)
Industriska hrana je nezdrava i ima najmanje vrijednosti.Ljudi sve vise oboljevaju od takve hrane.Covjek je jede samo da bi glad ublazio, covjek treba da jede zdravu hranu da bi tijelo dobilo sve sto mu je potrebno na mineralima,proteinima,vitaminima.Drzave, takodje i stanovnistvo malo brinu o zdravoj hrani, drzavi nije od koristi, a ljudima zbog neznanosti.Zapitajte se samo, zato u Kubi nema bolesti, koje haraju u industriskim zemljama
Mozda će im praviti krompire u obliku šišmiša.
Nek im jedu americki imbecili ugojeni za dolar vise