Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Svi ga žele kupit" zato i jest sve o'šlo u pič.u maternu
Ne kontam kako je ovo opste prakticno xD udjes u njega zaklopis se ne mozes nigdje "veslati" ili puhne vjetar odnese te.. bas ne kontam nista :S. Mislim, kakva crna inovacija kada mogu i ja kreirati dusek u obliku šerpe sa poklopcom, ali ako nije praktican za sta ce mi :S
Pa i ne kupuje ga niko za mora već kući za bazena, pored labudova, krokodila, patkica i drugih dušeka eto moraju imati i ovaj da impresioniraju goste.
Moze se seksat u njemu :D
Ovo je dobro da prcenja, na diskretan nacin medju masom ljudi mozes fino da se taslacis.
legens fino ko covjek. zena i djeca te poklope i otisnu u vodu koda te nikad nije bilo. kud ces bolje.
Trebamo mi izmisliti rostilj na duseku.
Glup je svijet.
Kad se toga docepaju nase instagram "zvijezde" ,pa uslikaj sa desne strane pa sa ljeve , pa gore pa dole ,pa otvori pa zatvori ....
Koji ugodjaj, kupiš ovo i plutaš u moru kao lešina
Koja glupost
Koji moras genije bit da stvoris ovakav izum.
dovoljno je napisati glupost i neistinu, ali glupom i ograničenom sasvim ok da se primi
Ja glupa naslova, 'svi ga zele kupiti' Ovi nazovi inovatori mole ljude ljude da kupe ovaj proizvod, koji je samo dokaz da ljudskoj gluposti nema granica..
Eh ja se ne vozala u njemu
@DrvenaStolica. Tako je ljepotice ovi samo gluposti izmisljaju mogli su i drveni kovceg uzeti pa se vozati ako gdje zginu odmah je spreman.
Ovi bi u grob prije vremena.
a sanduk u obliku duseka?