Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dugo nista sladje nisam vidjela, osim odraza u ogledalu naravno
odljepi se malo od ogledala mozda i vidis.
cao bukvalac
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
feed me human!
sto ja imam finog macka....
Lijepi hajvan.:) Bas bi ih gnjavila. A najsladje kod svake macke su mi sape. ^^
I onda kaze sto si pao ispit.. Smetala mi mačka.. I niko ti ne vjeruje i smatra te luđakom..
Ja sam zbo macke pao ispita..al to su ovo dvonozne, ako me shvatate :D
Kako god da opišete mačku, kao da ste opisali ženu.
Mačke su jedine domaće životinje kojima čovjek nije uspio u potpunosti ovladati i zauzdati njihovu divlju narav. Uz to su dosta koristoljubive i inrerešdžije. Zato psima kao ljubimcima uvijek prije dajem prednost, jer vlasniku pružaju nesebičnu i bezuvjetnu ljubav.
pa dobro sad škola, ja sam govorio o ovim mačkama na četiri noge, ali eto možemo i na tu temu :))
Slika 16, "staniiii, evo još samo jednu rečenicu da pročitam.." Čitaoci maleni..:)
ja se sječam kad su se mogle vidjeti i mačke po Sarajevu...zadnjih 8 mjeseci nisam vidio niti jednu..al zato imamo 468392 pasa.. al'haj sta ima veze i oni su nam od prije poznati...
Istina da mica maca ima sve manje, ali po starim mahalama gdje ima avlija i gdje su sigurne ima ih jos. Tako da ih ja vidjam skoro svaki dan. Ali ne usudjujem se imati vise ni jednu, jednu kucnu sam imala bila mala mrvica, cuke je zaganjale i dovoljno je bilo da je ufate, jadnici srce stalo, otjersamo ih i prije nego je rastrgase ali dzaba. :-( Takodje bilo i par onih sto su svacije, hrani ih ko stigne, uvjek zna vrijeme dolaska s posla i ceka na pragu, da se nahrani, ali nazalost sve imase istu sudbinu.