Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ameri su jedino loše raspoloženi prema crncima,arapima, muslimanima..
Ovo garant da su i njima tada na 'slobodnim' i 'demokratskim' izborima pobijedili SDA, HDZ, SDS?
Ovdje se ni na jednoj fotografiji ne vidi ta rasisticka podijeljenost. Štaviše, na prvoj slici bjelkinja i crnkinja sjede jedna pored druge, na jednoj drugoj slici crni i bijeli dječaci se igraju zajedno... Neko je fulio temu.
Fulo si ti izgleda oftalmološki pregled kod Oftalmologa ..
...oni su u 50 godina prešli put od rasizma do crnog predsjednika...mi smo u 50 godina prešli put od bratstva-jedinstva do neizlječive mržnje...ta će amerika...
bas tako. Kod nas prije nije bilo vazno ko si, kakve boje. A sada imas: Musliman, Srbin, Hrvat i ulaze za te tri skupine. Izadje konkurs i tacno se zna koji moze da udje :D
Commie druže čitao sam jednom neko istraživanje. Nisam pobornik teorija zavjere ali mi je to zagolicalo maštu. Navodno je 90ih provedeno istraživanje i veoma visoki postotak Amera, nekih 80-90% reć ćemo je reklo da ne bi dozvolili crnog predsjednika. Onda se pojavljuje Peti Element kao prvi hit film sa crnim predsjednikom, i iza njega lavina sličnih filmova. U mnogima osim predsjednika Morgan Freeman čak i glumi Boga. Da bi nekih 10-15 god nakon istraživanja Ameri izabrali crnog predsjednika. Ne njihova djeca nego većinski baš ti isti ljudi koji su odlučno rekli nikada crni predsjednik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)