Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno vam momci! Da se aBd jednog dana vratite u Bosnu sa iskustvom i ovdje nastavite svoje poslovanje.
u Bosni jedino sto mozes steci je iskustvo,onda ides negdje gdje mozes unovciti steceno znanje..takav nam je sistem,jbg.Ovim ljudima zelim svu ovodunjalucku srecu...!
@Govornik Zasto bi se neko vratio iz boljeg u gore ? Ne razumijem
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
odose nam ljekari ostace samo hodze i popovi da nas ljece po akcijskim cijenama
Volio bih da se svi isele.
istins
Zaradi 5.00 $ dnevno bez motike http://www.innocurrent.com/?reg=242619
boli te racku kako se ko opredjeljuje... nikada više velikosrpska, velikohrvatska ili velikoslovenska politika neće određivati kako i kome i šta će bošnjački narod raditi i kako će se opredjeljivati... ili zapadu ili istoku... šta to tebe boli briga... isto kao što mene ne zanima kome ti dupe ližeš i ko te iskorištava za svoje dobro a nikako za tvoje... tvoj jedini problem je u tome, što si ti odlučio da se prikloniš nekome od susjednih naroda, pa isto pokušavaš uvaliti i meni, a znaš vrlo dobro da ja imam samo jednu i jedinu...a to nije ni turska, ni hrvatska a ni srbija....
"Pravo pitanje nije ostati ili otići, već izgraditi sebe i napraviti nešto od svoga života i karijere, bez obzira da li je to u Bosni i Hercegovini, Njemačkoj, Americi ili Brazilu." Aferim kolega Poljskić. Mudre su ovo riječi.
xbox 360 ce vam sve da objasni sto se tice posla i poslovanja i gdje treba da radite i kako da jos duze ostanete na birou za nezaposlene i da kako da provedete tako ostatak zivota...momak je nacitan i zna sve...nije u njega dzabe Nick XBox....po cijeli dan mu je to zanimanje....i on je babi na grbaci i ceka 2 km da ode na kafu.....covjek voli bosnu i sav taj propali sistem...odlican je poznavalac svega i njegoc savjet je naj naj.....vjerujte njemu i u tu vlast koja godinama nista ne mijenja.....mora da je sin nekog papka politicara....
Realizacija "Uebermenschena" i pokorno blejanje "Primitivus Balkanijuma"! Sretno moderni robovi!
Nek lijeće narod koji zna izabrati pravu vlast, dok ovdje ove glasaće HDZ-a i SDA lijećiti niti je poželjno niti korisno. Neka odlaze da ih je manje.
cestitke mladim i uspjesnim
Svako ko može treba da ode. Nisu ludi da rade za Sebiju i Bakira, ili za Škrbića (Dodikov kum).
Realno neko ko je završio medicinu a trune na birou je vjerojatno izgorio tokom studija. Kobno je za svaku profesiju kad nakon studija ne radi više od dvije godine. To barem nauka kaže. A za mladog doktora je to ubistvo.
Još ako i Sebija ode, ostadosmo potpuno bez medicine i bolnica.
Sa srecom ko god je otisao i ko planira otici...jos nije kasno napustiti ovaj titanik
Nije nikakav Titanik vec ljudska nesposobnost da vidi sta im se skuhalo! Mastati o uspjehu u tudjoj zemlji i pljuvati po svojim korijenima kaze puno u kojoj je krizi Balkanski Narod! Za uspjeh treba hrabrosti i truda! Kao i u sve i jednom dobu sve seobe su proizvedene od onih kojima se ide!
bolje biti doktor u njemackoj nego na birou u bosni
@Xbox360 nije tebi inteligencija jaca strana, pa ti necu odgovoriti, da ne ispada da vrijedjam mentalno zaostale
@Xbox360 nemas ti pojma. Ti si toliko zavidan da si sam sebe uvjerio da oni rade kao pomocni persponal.. pa ako si imalo pismen google imena a ces vidjeti slike od momaka ispod doktor na njihovim klinikama. U nas nam u Njemackoj sve transparentno
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Fala bogu nek je zapošljavanje najzad počelo ko što je Bakir i obećao ! Jel ikad rekao da će zapošljavat u BiH !!! NIJE, A ON ZAISTA ISPUNJAVA ONO ŠTO JE I OBEĆAO !! Al kad vi pušite svaku koja vam vlast ispruži, to je vaš problem. Svako sa imalo pameti završiće neki od desetine bezvrijednih fakulteta i fataj se zapada. Ostaju samo hamali koji će služiti begove a koji će im od svega uzimat TREĆINU ! I TO JE TO, bog te veselio !