Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čade ko turci
Probale mog dabogda
I dosadni ste vise sa ovom Marihanuom ,pa hocu li ikad ista pametno procitati na ovim nasim portalima i nesto korisno sve neke gluposti.
Koja reklama!!! Ovaj svijet ide u 3 lijepe PM!!! Sta da ocekujemo od danasnje djece kad narastu a vec zatrovana ovakvim glupostima!!!
Tvoji pogledi na buducnost sezu tako daleko da je to prosto za ne povjerovati :) Ovakvim reklamam su djeca i pocela da puse i piju prije 20-30 godina. Tako da u narednih 4-5 godina mozes ocekivati da kupuju na trafikama travu, a ovakve reklame ce se pojaviti za teze narkotike koje ce opet za par godina da se kupuju po trafikama. Samo kad drzava skonta kako da ubire poreu sa istih.
Fino zabraniti cigarete i alkohol a odobriti travu :) Samo duhanska industrija kao i industrija alkoholnih pica su previse jaki da bi se to uradilo. A tek kako sve drzave profitiraju na duhanu i alkoholu :)
...mogu zamislit kad su zmajevi počeli po kuhinji letat :))
I
Tuga i zalost fujjj....
Evo clanka da nasi branitelji amerike dokazu da od tamo ne dolazi svaka moguca promocija ludila...
Kako ce izgledati, kao u fimu Rane :- ))