Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u novcanik stavio sam sliku... ja i mlada skupa u sljiviku...
Situacija nam je teška,svaki potez je greška,samo ispijamo kafe..djesi pasa,oko,lafe..svako je svakom drug..pa postane dusman kad pojavi se dug..zavidni jedni drugima nije bitno koliko al bitno je za kafe da se ima..vecini crno se pise..raja otvaraju teretane i šiše..puno fakulteta i intelektualaca sa neta..svi bi da idu a svima mrsko po vize..valjda ce narod izaci iz krize!
Krenem na kahvu, Ni marke u dzepu, niti misao u glavu Besplatno mi je preskupo, cijena mi je mrska Olovku u ruku tresem, znojem se gusim, Ovom maramicom prvo celo malo posusim, Skontam snaci se pjesmicom Sarana sa klixa, "Prijatelju stari ispricacu ti pricu O nesretnom noju i tuznom mladicu, Paprika, Patlidzan, Spanija, ... Krokodil," tako nesta Malo Ismeta Hore, i moze poceti festa Ponosno predam svoj rad, I u miru polahko pijuckam, jos sam mlad
Stihoklepci
Ideja je super
In my dream I have wing, I wanna fly to the sky. To dance with ocean salt and be forever your love.
lose
Danas stih napisah, da 1,5 KM iz dzepa ne isisah. Zivot je namazan kad imas dzep prazan. Akcije ganjam i za koji dinar svaki dan se klanjam.
Izašo sam iz hale razočaran grdno, mislio sam da ču kakit al sam samo prno.
Ustajem iz kreveta mrzovoljan i snen; Razmisljam kome cu danas postati plen; Citam poruku koju sam dobio: Dobro jutro Srbijo na kuurac te nabio
Život je jedan, živi ga Fikreta.
Sunce sija vjetar piri sunete se pioniri.