Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3. Da li ima para?
Ja kad upoznam nekog pitam se samo mogu li s ovom osobit dobro popit? Ako mogu onda dolazi ovamo :D
CITAT: - Mogu li vjerovati ovoj osobi? - Mogu li poštovati ovu osobu? http://imgur.com/ZHN81dK
Možete li vjerovati Srpskij i FBiH ako niko od njih nije bio na dženazi 4 romske djece ubijene u ratnom zločinu ?? ZAmislite sastav Republike Srpske da je bio sprovod Romske djece ?? Finciju smeta što ne može biti Predsjednik BiH a ne dođe kolegi Sejdiću na dženazu ?? JEdino mu je opravdanje što ne bi ni samog Sejdića. FUUUUJ ! A Klix ukinuo kometare !!
@kuga U ratu likvidirano dijete od 4 godine i svi šute ? I dok je gledalo kako joj ubijaju godinu dana stariju sestru vikalo : nemojte me čiko ubit molim vas !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)