Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestanite vise lagati narod juni je bio sasvim prosjecni ljetni mjesec i sve je normalno mozda cak kod nas i sa manjim temperaturama nego ranijih godina.
Meni je april bio topliji od juna
Ko je 1880 mjerio vrijeme i čime? gledo u filđan i grah? hahaha
Kod nas je bio ramazan, tako da je svakakobilo zestoko
Ovo su nebuloze! Čuj da ljudi smanje zagrijavanje zemlje?! Dovoljno je pogledati google maps, da vidiš koliko nas uopće ustvari nema na planeti zemlji! Nismo ništa, niti šta možemo promjeniti. Ovo je samo podrška, za zakone i propise koje planiraju nametnuti, na temelju ideje "zagrijavanja planeta".
Kad 7 milijardi malih radijotora ima normalno da je toplije, pa u troli bude 75 stepeni!
Teorija nema veze sa životom...
U ponedjeljak najtoplijii dan u zadnjih 1000 godina
sve godine unazad 15 godina vama je juni najtopliji još od .......
Da mi je znat ko je 1880. prdio pa je tada bila globalno zagrijavanje
Tesla je tvrdio da je Zemlja ravan disk jajastog oblika a Einstein da je lopta,globus. Tesla:"I have proved in the new Theory of the Universal Law why Einstein’s theory of relativity is entirely wrong and why there is no vacuum (void), and that everything is energy." Tesla je bio mnogo inteligentniji i iskreniji od ovog masonskog ublehaša sa izmišljenim teorijama Einsteina koje su po principu presipanje iz šupljeg u prazno .
to je bilo par dana akaj padalo morala sam upaliti radijator
Ja ne znam na drugim mjestima kod nas vala nije sve sto smo sunca vidjeli ja ona prva sedmica jula... nisu bazeni radili u junu nigdje mozda dva i po dana
@ejex jarane ne znam gdje ti zivis? Ne odredjuje Ramazan vremenske prilike... ja sam govorio sa stanovista vremena a nije bio sparan vec par dana omore ono pet puta dnevno promjena vremena ili povazdan kisa i pljuskovi a prije toga maj grijanje radilo cijeli mjesec. A juli to si u pravu samo nije to niko ni spominjo ni u clanku ni u komentaru juli i juni su dva mjeseca.
@ejex uh jarane ti si neki fanaticni meteorolog ne znam kako ti se da ovoliko pisati gledat prosjeke svaka cast vidim imas vremena na pretek. U redu mene si ubjedio... pozdrav
Rodit ce "šenica" bice "ljeba" da narod more bolje srat...
Žegava*
Ne priznajem ovu vijest kao Dodik popis.
Napusite se qrca, po' juna kisa padala, sunca nismo vidjeli
@ejex Ooooooo izvini ranoranioče, ne prepoznah te. Vidim ti si toliko zaposlen da si od jutros uspio ostaviti samo petnaestak komentara :D I javio mi se @EwilWolfie, covjek koji po citav dan ko pašče trckara za @mimi i šatro je nesto brani haha :D
@ejex Jok, evo gledam kako svaki besposlicar glumi zaposlenog covjeka :D
Juni je bio prosjek u Bosni.