|

Josh Lamonaca, osnivač akademije Menspire, dolazi u Sarajevo

Josh Lamonaca, osnivač akademije Menspire, dolazi u Sarajevo
32
Sponzorirani članak
10.10.2019. u 14:59
3
komentara
32

dijeljenja
Josh Lamonaca, osnivač akademije Menspire, dolazi u Sarajevo
Po pozivu Change studija, Josh Lamonaca 24. novembra dolazi u Sarajevo. U hotelu Hills Sarajevo sa početkom u 11h održat će se barber seminar Look and Learn.
Predavač je svjetski poznati barber i edukator Josh Lamonaca. Ujedno i jedan od osnivača akademije Menspire. Izuzetno je cijenjen kao frizer i edukator, te ga mnogi smatraju najboljim u svijetu. Njegove tehnike šišanja i brijanja dovele su do značajnih pomaka u svijetu frizerstva.

View this post on Instagram

THE REAL S LINE 〰️💫🔥💥☄️ • 1/2/1 education today @menspireacademy going through all the principles and methods and how to apply them to the different factors such as hairstyle, head shape, hair type etc.... oh and a touch of creativity.... ♻️☝️ • _______________________________________________________ For more information visit WWW.MENSPIRE.CO.UK • ______________________________________________________ #Menspire #menshair #mensfashion #hair #haircut #hairdressing #hairstyles #barbershopconnect #skinfade #barber #barbering #ukbarber #americansalon #maleimage #uk #worldofbarbers #barbersinctv #btconeshot_men19 #internationalbarbers #hairbrained #sharpfade #beard #craftbarber @worldofbarbers

A post shared by JOSH LAMONACA (@joshlamonaca) on


Josh Lamonaca i njegovi saradnici posjetili su preko 30 zemalja svijeta i prenijeli svoje znanje kroz video prezentacije, klasične i kreativne demonstracije koje će potaknuti um svakog polaznika kako bi mogao potražiti inspiraciju za nove ideje i izazove.

Stoga, Change studio poziva sve frizere, barbere željne znanja i dodatnog usavršavanja da dođu i zajedno sa njima uživaju u onome što donosi Akademija Menspire i Josh Lamonaca.


Polaznicima će po završetku seminara biti dodjeljen cerifikat Menspire academy.

Broj mjesta je ograničen. Sve informacije možete dobiti na broj +387 62 021 200,
Instagram stranici studija Change i putem maila [email protected].
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...