Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Balkanu je zena kraljica, ne smije covjek ni u kafanu otici bez dozvole zene. Poyy
zena....majka....ne brani nam niko u BiH da budemo uspjesne majke....profesionalci na poslu.. ...nismo nikome robovi niti sluge........za to su zene krive koje se srozaju na taj nivo
👏👏👏
Bravo, tvoje razmišljanje se baš razlikuje pd fašističkog razmišljanja feminizma. Svi smo jednaki!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi smo mi robovi i sluge na Balkanu.
Ona je mislila na to kako se za ženu pretpostavlja da joj je mjesto u kući i s djecom. E neće moći tako, žena treba biti ambiciozna i ni pod koju cijenu joj se NE SMIJE uskratiti pravo na karijeru. Problem je i u tome što većina ovih naši mačosa misli da su žene manje pametne i da nisu sposobne za određene poslove. Vojni rok vratiti pod hitno da se ovi šarlatani, lickoši i ostale podgrupe muškaraca malo uozbilje - čast izuzecima al u globalu smo taraba
na balkanu smo svi robovi
“Pogresna žena”
"U Zagrebu je najbolji izbor ribe na svijetu na tržnicama. Mi Hrvati smo po tom pitanju veoma razmaženi… U Beogradu nažalost to nije slučaj. No, sve nadoknadite sjajnim mesom", objašnjava. ...Lazes, u BG imaju kakvu zamisliš ribu, ocito se krećeš po lošim ribarnicama, tuko!!!
U zapadnim društvima to je posve normalno. Kao što i jeste, u biti. Porodica se treba dekonstruirati i to je jedini način da se ženama vrati slava i pozicija koja im pripada", rekla je. - koja slava, koja pozicija? Sta to nemaju zene na balkanu?? Na zapadu uvoze ljude jer porodice nepostoje! svi prave karijere i jure za novcem,i zene i muskarci.
Dobro, onda budite samostalne, jake itd. Pa neće biti toliko stravično..
Dobro, onda budite samostalne, jake itd. Pa neće biti toliko stravično..
Nije do pogrešnog izbora životnog partnera uglavnom.
a sta je zena u vasem savremenom svijetu
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
Jako lijepe oci.
jel se ovo na miljacki slikala?
jest, doci ces na egkurziju kad porastes pa ces vidjet nesto drugo osim ovce i livade
@bestsince1946 ...ima li elektricnih camaca?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)