Promo
468

Jedinstveno mjesto za izlazak: Osjetite susret Istoka i Zapada u Caféu Orient

Predstavljamo Vam mjesto koje će Vas zasigurno osvojiti svojim ukupnim ambijentom i postati omiljena lokacija za druženje sa porodicom, kolegama i prijateljima. Café Orient se nalazi u luksuznom Malak Regency Hotelu, smještenom u mirnoj oazi Ilidže, između Internacionalnog Univerziteta u Sarajevu i Sarajevske škole za nauku i tehnologiju.

Posebna pažnja je posvećena dizajnu enterijera, koji je u orijentalnom duhu, budi čari Istoka i ostavlja dojam kao da ste otputovali kilometrima daleko. Bogati slatki asortiman krase kolači i ostale lijepe slatke delicije. Ukoliko ste ljubitelj čokolade u slatkoj ponudi Caféa Orient možete pronaći pravo malo čokoladno carstvo.

U ponudi Café Orienta nalazi se široki spektar slatkih i slanih delicija iz domaće i internacionalne kuhinje. Osim standardne ponude kolača na koju ste navikli, Café Orient je za vas pripremio unikatne slatkiše Istoka i Zapada. Ono što ne smijete propustiti je tradicionalni turski desert muhalebija, koja je proglašena jednim od najljepših slatkiša na svijetu. Uz svako toplo piće u Caféu Orient, Malak Regency Hotel Vas časti jednim ma'amoulom arapskim kolačićem punjenim smjesom od hurmi čiji će Vas okus osvojiti.

Ukoliko svoj dan ne možete zamisliti bez kafe ili čaja, Café Orient je pravo mjesto za Vas. Uživajte u neodoljivim okusima aromatizirane, arapske ili bosanske kafe uz pogled na prirodu i rijeku Željeznicu. Razvedrite svoj dan uz šoljicu marokanskog čaja, uz unikatni performans serviranja istog. Hit ove zime je piće Orient Latte, koji svojom neodoljivom teksturom i kombinacijom mlijeka, đumbira, kardamona i karanfilića nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ljubazno osoblje, žive boje, jedinstveni aranžmani i neodoljive kombinacije moktela čekaju Vas i Vaše društvo. Dođite i uvjerite se zašto su Malak Regency Hotel i Café Orient: "The Place to Be".