Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad treba otvorit radnju do njegove gdje su razgovori samo o politici, konkurencija žestoka.
Frizerski salon je na lijepoj lokaciji i nadam se da će dobiti nasljednika koji će znati kombinovati tradiciju kojom salon odiše s novijim elementima.
U Čajniću šišanje 2,5 KM
Pa neka zaposli kojeg migranta, neko će se već javiti. Ima i puno dobrih ljudi koji bi i radili.
Svaki brico radi za neku službu, bilo mahalsku ili neku jaču, pa nema koji te ne ispita ko si, šta si, gdje radiš...., čudo jedno...., a ovaj ko fol ne da da se razgovara o politici!
Retro je sad u stilu,da se preuredi salon i dovede frizer sa glupavom frizurom ,doda nargila svi bi pohrlili
Ja uzmem masinicu i sam se osisam na 0. Ustedim dosta para godisnje.
17 000 vojnika nije ukupno bilo u sastavu II korpusa i svi bas kod njega. Jedino ako iz Sarajeva nisu maksuz dolazili na sisanje u Tuzlu.
Aferim majstore
japanci su izmislili neki aparat samo sjednes na glavu ti stave aparat slican kao i zenskom salonu na slici izaberes koju frizuru masina te osisa to treba nabavit da naslijedi ovog bricu
Moze li i jedan tekst biti na klixu da se ne komentarise o politici, kakva bolest.
Zabranjena priča o politici a zidni sat ima podlogu sa ljiljanima
-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ D. Ćosić
@Stelja artois sve objasnjeno u islamskoj deklaraciji autora A.I.
Ljiljani ! 👍🏼