Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da, ali koga je briga, zbog onog 12 razloga - da prezivis - ti otrpis i onih 11 prethodnih. A poslodavca je najmanje briga sa cime se ti suocavas, za njega si puki inventar koji je za njega trosak i ako mozes radi ako ne mozes nemoj...
Sta ovi mucenici što nemaju vikenda za njih ovo ne vazi😂😂😂😂 oni nemaju kad za ove pizdarije i psihoterapije
Auuuuuu. Odo na biro rada tamo je bolje.
Meni ne treba tih 11 znakova, odavno ih znam i bez ovog članka, zabrinjavajuće je koliko ljudi pati zbog frustracija razne vrste izazvanih poslom kojim se bave, to je strašno, jer može mnogo lošeg izazvati uključujući i tjelesne (somatske) bolesti..Nestalo je bilo čega humanog u svim segmentima ljudskog postojanja, da se smrzneš, kuda ide ovaj svijet?
ye'b'o te bog od 11 znakova, ja ih imam 13.
andere bauštelle