Jasmina Aleksandrov: Nekad profesionalna košarkašica, danas fitness instruktorica

Jasmina Aleksandrov: Nekad profesionalna košarkašica, danas fitness instruktorica
21
Klix.ba
19.1.2015. u 19:08
62
komentara
21

dijeljenja
1/14 Foto: Facebook
2/14 Foto: Facebook
3/14 Foto: Facebook
4/14 Foto: Facebook
5/14 Foto: Facebook
6/14 Foto: Facebook
7/14 Foto: Facebook
8/14 Foto: Facebook
9/14 Foto: Facebook
10/14 Foto: Facebook
11/14 Foto: Facebook
12/14 Foto: Facebook
13/14 Foto: Facebook
14/14 Foto: Facebook
Jasmina Aleksandrov je bivša profesionalna košarkašica i trenutna instruktorica fitnessa, kao i ambasadorica za sportsku marku Reebok. Jasmina je porijeklom iz Srbije, a trenutno živi u Njemačkoj.
Jasmina potječe iz sportske porodice - otac joj je bio fudbaler, majka rukometašica, a bila je dio košarkaške reprezentacije Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i Srbije.

Danas ona posjeduje međunarodni certifikat za CrossFit trenera i promoviše tzv. Urban Fitness. Radi se o interaktivnom fitness programu kombinovanom sa zdravim načinom ishrane i kratkim treninzima visokog intenziteta. UF trening, pojašnjava Jasmina, može da se radi bilo gdje, bilo kada i bez potrebe za skupim sportskim rekvizitima.

"Kada sam igrala najbolju košarku bila sam najnezdravija i najmanje fit. Ne miješajte kondiciju s pojmom fit. Nisam voljela da treniram, sve mi je bilo teško, a o hrani da ne govorim. Pizza, brza hrana, sladoled na kilograme… Jednog 'ponedjeljka' sam odlučila da se bacim na dijetu i smršam kao prvi cilj. Jedna dijeta, druga dijeta, magične tablete, opet dijeta, malo tretmani… Ali vremenom sam izašla iz tog začaranog kruga i jednostavno počela da živim zdravo, hranim se pravilno i uživam u treniranju", govori Jasmina koja svoj rad promoviše na blogu na kojem komunicira sa klijentima.

Prijavi grešku


Komentari (62)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...