Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.... neka , FALA !
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
makar ti ovaj "konobar" ne može pljunut u pivu kad narućiš........!? :(
Bem ti Japan, kako ću ufatiti roboticu za guzu?!
35 morona komentariše robota, a niko ne vidi ideju iza toga
Ideja je i vise nego fenomenalna, omoguciti nepokretnoj osobi da na ovakav nacin ima osjecaj vlastitog doprinosa u drustvu , sto zaista i jeste tako , po prvi put je omogucen nepokretnim ljudima .
Zna li robot šta je đikan?
@IzgubljeniKmet zna 100 %, za naš sto će biti rezervacija sa srpskom zastavom a koju ćete vi, to nas boli...
.ebat ce nas roboti sve za 50 godina...Al bukvalno
Hoće li staviti trobojku da se nebi Mile ljutio?
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa