{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Jamie Oliver: Posjetioci restorana kradu maramice i šteke u toaletu

16.10.2012. u 17:07
7
2
Jamie Oliver: Posjetioci restorana kradu maramice i šteke u toaletu
7
Jamie Oliver: Posjetioci restorana kradu maramice i šteke u toaletu
Jamie Oliver
Poznati britanski kuhar Jamie Oliver je izjavio da je morao osigurati skoro sve predmete u toaletima svojih restorana jer ih posjetioci svakodnevno kradu. Prema njegovim riječima, posjetioci svakog mjeseca odnesu i više od 30.000 platnenih maramica.
Jamiev lanac restorana se sastoji od 30 objekata širom Velike Britanije i još pet u inozemstvu.

Kada su ga pitali kako napreduje posao, Oliver je za Radio Times rekao: "Na svu sreću, imamo i previše posla. Ali sam primijetio neke stvari koje povezujem sa trenutnom recesijom. Svaki mjesec nam gosti odnesu više od 30.000 platnenih maramica. Pored toga, u svim toaletima smo morali zavariti sve šteke i ručke na vodokotlićima, jer su ih gosti skidali i odnosili sa sobom. Iskreno, neki ljudi bi pojeli obrok, a onda bi objekt napustili sa pola toaleta u svojim džepovima".

Oliverov posljednji projekt je televizijski serijal i kulinarska knjiga pod nazivom "15-Minute Meals". Projekt je vezan za pokušaj uvođenja zdravije ishrane u škole.

Oliver je na kraju razgovora ponudio i jedan brz recept za sve sladokusce. Šef je preporučio mljevenu kafu pomiješanu sa medom, posutu preko sira cheddar.

"Znam da zvuči ludo, ali morate vidjeti šta će se sve dešavati u vašim ustima. Osjećaj je fenomenalan", rekao je Oliver.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: