Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno, ljudi ulažu u biznis. Sada su svi hoteli, moteli, restorani i ostali turistički objekti posjećeniji i bolje zarađuju za život. Naši uhljupi iz Federacije na bjelašnici napravili privatne apartmane od državnih ( mojih - tvojih ) para i samo oni uživaju u ljepoti Bjelašnice. Sellam - aši privatizovali komplet planinu Bjelašnicu. Niko od toga da zaradi za život. Koliko turista ima na Bjelašnici ?
Ne mi Bosnjaci zelimo Nato i samo Nato ! Pare jos nemamo, ali valjda moze i u naturi. Bjelasnica i Igman u zamjenu za Nato + Aluminij gratis !
Cijene previsoke
hoće li neko napisati cijenu vožnje ima li.popust za djecu i tome slične opste korisne informacije
@tarcibald 15 KM
Dobra zajebancija, samo se ceka preko sat vremena, fali jos bolida. Jako sporo, unutra nedovrseno, nasa posla daj da se odma uzimaju pare a ni blizu gotovo.
Fol coastera je da se pici kroz šumu. 2/3 puta coastera je sve raskrceno. Drago mi je zaista da se BiH gradi ali ne vidim ništa extra u ovome spustu.
Dzaba sto je medju najduzima, ipak se ovo ne moze porediti sa slicnim tipovima coastera u Austriji ili Svicarskoj
Dnevna varijanta alpine coster, večernja SFF. Nema bolje :-)