Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepe slike 😊👍
@SarahH Samo on nije lijep, u onoj jakni ... izgleda k'o čuna. Vjerovatno tebi jeste.
Sabahudine fali mu kose, inace lijep covjek 😁
Odlične fotografije. Post processing nije pretjeran taman po mjeri I talenat evidentan. Čestitke
I jos uvijek čekamo slike pojedinih hejtera... halo ba... pa gdje su slike?
Ja mislim da vi koji pljujete na ovog umjetnika i dajete svoje nadasve stručne komentare niste nikada ništa imali i radili u životu niti će te kada šta raditi i imati u svojim bijednim životima i zato vam ništa pa i ovako pozitivne stvari nisu dobre dok crkavate u svojoj bijedi
Pozivam osobe, mislim ne osobe, nego hejtere da nam pokazu svoje umijetnicko dijelo. Dosta kritike,... onaj neki « Meni Lize » se bavi 30 god fotografijom,... pa daj da vidimo djikane.
Prosjek
Svaka cast, extra slike. Samo nastavi tako.
Čitam neke hejterske komentare! Narod ljubomoran. Vrijedjaju čovijeka. Sve neki fotografi, sve neke filmove razvijaju, i znaju bolje. A u stvarnosti, slikaju sa Sljamsungom krave i teladi. Hajde da vidim te vase slike, vase FB profile, itd. Ovom fotografu svaka cast. Slike su mrak. A vi obicni hejteri, sijedite za PC-om sto je tetka poslala sa zapada, i komentarisete. Lik se snasao, radi posao koji mu odgovara i zaradjiva lovu. Respekt!
A ma i da zaradjuje, hvala bogu pa zna da zaradi i da se ne pati.
Nek si ti pljuno po rodnom gradu.. Papčina
@mufid-memija ne čitaš dalje od naslova
Prelijepo. Svaka cast
zzgsg
Neznam Dzenade nekako mi ovo cudno zvuci da je tesko uspjeti u svom mjestu.Po meni je u citavoj BiH drzavi a i opcenito na Balkanu takvo stanje ili te ima ili te nema.Naravno da samo rijetki koji su u svjetskom ragu mogu ovdje sjediti na vrhu piramide poput tvog zemljaka Teletovica, dijamnta Dzeke i td
samo da je kruha bez motike
A zasto si ljubomoran? Tebi motika i kramp, jer neznas nista drugo... njemu foto aparat.
Svaka cast, pravi umjetnik. Najljepsa zemlja na svijetu!
Svaka cast, super fotke super posao. Sretno
Gdje su bili ovi silni fotografi kad se fotografisalo aparatom na film i kad nije bilo photoshopa. Pozivam sve ove fotografe svi po aparat i po dva filma od 36 snimaka i hajmo fotografisati a onda prezentovati raji sta smo uradili, kad nema pregleda slike dok se film ne razvije. Nema ovdje f od fotografa.
@Lizali Meni i ti nemoj koristiti ovo platformu za komentarisanje u digitalnom formatu, nego pošalji kliksu pismo poštom pa neka pročitaju. Hoću reći, ajd ne seri, svako doba nosi određene tehnologije.
Nije ovo sanjanje proslosti nego realnost jarane. Vjeruj da svako moze ovako uslikati kad stavi aparat na automatiku, pa onda pogleda sliku i ako mu se nesviđa obrise je i uradi novu. Niko od ovih fotografa nema pojma sta je otvor blende, sta je ekspozicija, sta je temperatura boje itd. O tome ja pricam jarane
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Fino fino, ima ukusa.