Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu budalaštinu svakako treba ukinuti.
To možda vrijedi za ljude, koji svaki dan idu spavati u isto vrijeme i ustaju u isto vrijeme, za sve ostale je to nebitno... :-)
mnogo stresno i za mene :)
@mirrorce Meni nekako svejedno :-) više me stresuje hoće li biti posla, plate, zdravlja itd :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najgore je što umjesto u krevetu on se digne u tramvaju...
Etooo od kae ja govorim a niko me ne slusa hahahha
od ovog pomjeranja u martu ja dolazim sebi barem tri mjeseca..
Evo kod nas se vrijeme pomjerilo za 20 godina, hvala Bogu nista nam se nije dogodilo.
Cemu prica kad ne pije vode? Ostaje nam isto.
"Istraživanje Univerziteta Colorado: Ljetno računanje vremena je štetno i neefikasno" Jeste li istražili zimsko računaje vremena? :-D
zimsko racunanje ne postoji zato jer je ono nesto odvajkada..
@trougao Aha, znači imamo ljetno računanje i računanje odvajkada. Dobro, onda, da li ste istražili računanje odvajkada? :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bas steti zdravlju ,jel ima neko neke tablete preventivno da uzmem?
Taj sa unverziteta Colorado, nije spominjao mart 26 kako piše u gornjem člankui, jer u SAD-u ljetno računanje vremena uvijek počinje dvije sedmice ranije nego u Evropi, i dvije sedmice ranije završava. Tj, već je počelo prije nekoliko sati. Evropa kasni dvije sedmice.
"Međutim, naučna istraživanja pokazala su da će pomjeranje sata s 2 na 3 sata u nedjelju, 26. marta, vjerovatno rezultovati povećanjem broja srčanih i moždanih udara, izazvati rast broja automobilskih nesreća, te smanjiti radnu efikasnost." E mi smo pomjereni jedno 2-3 sata unaprijed..
Kada sam služio vojni rok, ustajalo se u 5:00, i najdraži dan mi je bio zadnji vikend u septembru. Pomislio sam: "Šta je ovo, truba nas ne budi, prilika za malo duže spavanja?" Shvatio sam da je to još čitav sat. Ali u martu, taman kada mi izgledalo da nećemo ustajati dok je vani još crno noćno nebo, sat se pomjeri i ponovo nekoliko mjeseci buđenje noću sve do početka juna.
DOBRO JUTRO KOULUMBO