Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istrazivanje je isto tako pokazalo da majke novinara koji objavljuju ovakve clanke u prosjeku imaju 9.4 puta vise sek.sualnih partnera od prosjecne zene
@sarcastrator Nek si mu napisao. Nek crkne kad vidi.
Krivo mu je što znaći možeš očekivati ban
Ja retardiranih istrazivanja
Vidi što je muka ovim što uvijek čekaju
Pa nisu sretniji zato sto kasne. Zali Boze para potrosenih ni na sta. Bolje da su ih podijelili na ulici kome bilo.
Ako te otpuste jer zakašnjavaš, tužiš ih da si otpušten jer nisi pristao na njihovu prisilu ugrožavanja vlastitog zdravlja.
ja ne kasnim,samo ne dođem ranije
zato sto ih boli guzica da li kasne ili ne. ja se preznojim 8 puta dok mi zena bude spremna i krene. neki dan sam joj rekao da ce me srce strefiti do nove godine ako ovako nastavi - mozda joj je to i plan...
Jakako
kašnjenje znači da vas boli briga za bilo koga, pa i za posao. Uglavnom kasnim, i nisam baš sretan. Možda bi bilo ispravnije reći da postoji korealcija, a ne da su automatski ljudi srećniji.
moj radni kolega je dugo vremena kasnio na posao....onda je dobio otkaz...sad cujem da je u zatvorenoj psihijatriji.
Zato oni sto cekaju ove sto kasne zive u prosjeku krace....
Pa normalno da jesu, jer oni sto ne kasne nisu sretni jer ovi kasne
On sretan, a ja se pojede kad mi neko kasni na nešto što smo se dogovorili. Posebno kad je vraćanje pozajmice u pitanju.
Onda su to naši politicari.Zakasnili na sve moguće dogovore.Pozz.
ma hajd' majke vam ne serite sa ovim naslovima
ali je to vrlo iritantno za ljude sa kojima imaju dogovore.
Ovo samo vazi za nase politicare.Kasne u svemu a osjecaju se dretnim jer im tako odgovara posto mentalno za bolje i neznaju.