Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba li fakultet za to................
DIF isključivo
trebaju 2, i onda ides na biro i cekas :D
"Muški striper mora imati više od izgleda. Mora imati karizmatičnu osobnost, te zadivljujući scenski nastup. Čak i najjzgodniji muškarac na svijetu može sviju uspavati ukoliko ima dosadan nastup. Ponekad duhovitost pomaže", pojašnjava Dion. " - u prijevodu mora imati veliku kur'cinu.
A to ti znas iz iskustva?! Pa jel te boli jbt?
Probaj pa mi reci.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gle mislim ono hocemo i mi zene malo mesa...
Ah sto bi ja svojoj pustio djevojacko vece sa striperom...kako je neko toliki sonjo da to dopusti
Ah sto bi ja svojoj pustio djevojacko vece sa striperom...kako je neko toliki sonjo da to dopusti
a ti bi mogo na djevojačko sa striptizetom, joj sto nemogu suplje seljacke. *** bi zmiju u oko a vamo bi nevinu zenili. ruralni frajeri.
Kenjas. Govoris umjesto mene. To su glupi obicaji koje ste pokupili gledajuci filmove. Kakva crni striperi i striptizete, jeste li retardirani
Mislim da najvise zene idu na muski striptiz iz te neke zeze sa zenskim drustvom, vjerujem da ima i ovih koje doticni striper spominje - ali su u manjini.
Ma ja, gdje bi vi zene i pomislile takvo nesto :)
Sviju?? O.o
Sad ne možete reći da članak nije za klix
vidim pocele su zene pisati clanke, neka neka
Razvratno!
Oko stejdza gomila baba, da izvinu starije dame. Bas bi mu "mladenke" placale za seks.
hkhkhk@ Opet ti po minusu udario?! Ma znam ja da bi i ti dao lovu da ga primis od ovog macana, nemoj odmah da se duris...
Ne bi rekla, mnoge zene u inozemstvu naruce stripera za djevojacku ili odu iz tog nekog zezanja sa zenskim drustvom. Samo je to za vecinu zeza, malo smijeha, sprdancije itd.. vjerovatno ima i ovih drugih, koje zele sex - ali ih je puno manje. U Svicarskoj je prije par godina otvorena prva javna kuca sa muskim prostitutkama, nisu dugo radili, propali ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zato sto ima veliki , zato, inace ne bi to tako djevojke tebe u sobu vodile :)
Mozes li mi definisati sta je za tebe "veliko" odprilike, ono koji su tvoji apetiti u tom pogledu da bi ga odvela u sok sobu iako si npr. mladenka?
desperados jarane puno pitaš... iz komentara dame vidi se da dotična voli veće "belegije" :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I na moju veliku srecu, termin "mladenka" se jos jednom pojavljuje na kliksu.
Mora da jos pamtis neku Mladenku iz prvog dva, hehhh...
Mladenci, mladenka i mladenko :-)