Promo
183

Iskoristite proljetni popust od 15 posto na nove modele bicikala u Trek bike centru

Zakoračite u novu sezonu s novim biciklom, iskoristite ponudu Trek bike centra koji će svoje kupce u narednih sedam dana motivisati popustom od 15 posto na sve bicikle nove sezone.

Trek je američki brend i bicikl s doživotnom garancijom na ram koji odlikuje izuzetna udobnost, pouzdanost i sigurnost, zbog čega je ovaj brend jedan od vodećih u svijetu.

Trek je ujedno i jedan od najvećih svjetskih proizvođača, ima veliku ponudu u svim segmentima, posebno u mountain segmentu: cross country mountain bikes, trail mountain bikes, downhill mountain bikes, fat bikes i electric mountain bikes, zatim u road segmentu: road bikes, triathlon bikes, cyclocross bikes, gravel bikes i adventure & touring bikes, i na kraju u hybrid segmentu: fitness bikes dual, sport bikes, electric bikes i kid´s.

Osnovna Marlin serija u četiri nivoa opreme, s novom geometrijom rama, su bicikli koji imaju najveću potražnju u posljednjih 10 godina kada je riječ o mountain biciklizmu.

U Trek bike centru možete pronaći veliku ponudu opreme za bicikle i bicikliste, kao i servisirati svoj bicikl.

"Nalazimo se u ulici Gradačačka 29, na obali Miljacke, i otvoreni smo svakim danom, izuzev nedjelje, od 10 do 18 sati. Sve što trenutno nemamo na stanju, možemo vrlo lako i brzo poručiti za naše kupce", poručili su iz Trek bike centra.

Centar je direktni uvoznik dijelova i opreme Shimano, ovlašteni prodavač krovnih nosača za auto Thule i guma Continental.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem broja telefona +387 33 979 411, oficijelne Fb stranice, Instagram stranice i web stranice.

"Iskoristite ovu posebnu priliku, posjetite Trek bike centar i uz naše stručno osoblje odaberite pravi bicikl uz spomenute pogodnosti", pozvali su sve zainteresirane.