Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nam priče poput one porodici Silajdžić koja ima šestero djece i ponosi se porodičnim životom. Kao medij ste odgovorni da doprinosite zdravlju ovog društva a ne da nas trpate kurvama i prostituciju predstavljate kao normalan način života.
Njihova djeca-mkihov izbor-njihov problem!Ne citaju mi se kukanja na drzavu i trazenje zahvale zato jer je neko rodio sestoro djece!NJihov izbor kao sto je zivot ove zene njen izbor!Meni je interesantnija ova zena!Ni ja ni ti nismo tu da govorimo sta je" normalno"!
"JAKA VJEST I INFORMACIJA"PUN SVIJET KURVI,BOLI NEKOG ZA JEDNU SPANSKU KURVU.
zamjeram joj samo ove obrve
Kao svi zaprepasteni..a browser history drugacije govori :)))
Kurčev život.
Kako da ne..ali se pornjava i dalje gleda.. Da nema potraznje nebi bilo ni ponude
žena slobodna da radi šta hoće sa sobom?ja dok sam odrasto meni su za neke stvari govorili da je to sramota i nevalja,ne treba raditi,pa bi se uvijek zacrvenio od stida kad bi bio blizu toga da vidim ili uradim takvo dijelo,nisam mogo,zbog stida,negdje sam čuo da je stid dobar,iz stida se formira moral,peče te ta neka savjest pa ti neda da to uradiš,čak nemora niko biti kraj tebe da ti kaže nemoj to,stid ti neda....ova žena nema tog stida,ona je hrpa mesa i kostiju bez tog stida i morala,da li je ona slobodna ili jol fali nešto u glavi,u odgoju,ili ja u odgoju imam toga previše pitanje je sad?
Ovako se i kod nas hebava samo sto kasne plate vec 20 godina
da ima sponzorusa ima- ali isto kazem- sve je do kucnog odgoja
bar zaradi platu za odrađeni posao za razliku od naših fufica po BiH institucijama
'ajd zamisli kako bi Dušanka Majkić bankrotirala u ovom poslu... Mislim da nema toliko ugroženih da bi pristali na sex s njom pa i da mu plati...!!! P.S. Uvijek se pitam da li živi sama i ako ne baš bih volio vidit kretena koji ono može gledat svaki dan . . .???
Meni je malo odvratno komentarisati jednu babu i razmisljati o njenom intimnom i privatnom zivotu.
Misliš da je meni jednostavno, nego popijem apaurin svaki put kad je vidim i nekako preživim ...
Moze li neko objasniti koja je razlika izmedju pornografije i prostitucije, osim sto je jedna legalna a druga ilegalna.
sve su zene kurve samo ih treba puniti spermom
,,Sve su zene kurve....oprosti majko i ti si zena".
evo i mene da se malo druzimo
Ona napustila skolovanje zbog depresije pa razvila biznis, ova sa 23 godine 'umjetnica'...danas bas nadahnjujuce teme na klixu. Neko zagorio, a ?
kad je klix promovisao neki dokumentarni film.
I na naslovnoj klixa. Toliko o današnjim smetljarskim medijima. I nešto ovi pišu protiv realiti programa...