Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozovete ove iste da se pojave na mitingu protiv bilo cega korupcije, djece koju nece da operisu u Sarajevu, lose vlasti, malih plata i nece se pojaviti niko. Tjurke.
@podstanarxxl Pa hajde počni. Zovi, organizuj
@podstanarxxl pa danas nedjelja, niko nema para, nit ima šta pametnije da radi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo uvijek centar svih desavanja i medjunarodnih manifestacija u BiH, dok u manjem entitetu glavni dogadjaj je skup za ubijenu djecu od strane policije. Puno govori o civilizacijskoj razlici medju narodima.
@SamoRealnoDruze Ta ista Banjaluka bila juče u finalu izbora za Evropsku prestonicu kulture. Vi niste ni aplicirali, niti znate šta je Evropa a ni šta je kultura. Da je bilo takmičenje za centar italijanskog terorizma, tu bi bili u finalu. Kao što reče, kulturološma razlika je ogromna.
Iskupila se raja da gleda fufetine.
Još juče sam rekao, moze li bez ove šebic (uspaljenica). Kad ono ne može. Što je u suštini dobra vjest pokvari odmah dojam sve ove instruktorice fitnessa itd itd
Na kilxu rade 2 vrste novinara, gejevi i pacenici sto slikaju zenske pozadine na svakom mogucem dogadjaju
Da mašu oklagijom a ne iphonom bile bi ko grana
Divno
Svaka cast
Da narodu kažeš treba klanjati odmah si navalentan ,namećeš svoje ,a kad im kažeš hajte sad vako naguzzuj se pa ruke gore , pa slini se utegni se, eh to može to niko ne nameće , haha 😀
Više ima penzonera nego omladine
Slika 6, frajer ima najbolji prizor 😂😂😂
jest dok ne puste dushana onda dlake iz nozdrva ispadaju