Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ono što je ostalo netaknuto "modernog" i "brzog" ili kako ga mi primitivno zovemo boljeg života.
@LazarouX Ti mora da ni punoljetan nisi. Pa prije su ljudi koji su na selu živjeli sa 40 izgledali kao danas sa 80.
nisu oni čuli za Njemačku još
Oh, ovo je opet ona čista laž i mit koji se vrti internetom, a vi, kao neprofesionalni novinari, ste je samo prenijeli dalje.
Kaze Vikipedija da je dugovjecnost u Hunza narodu mit koji je stvorio njihov vladar. Takodjer kaze nema dokaza da je zivotni vijek Hunza duzi od drugih siromasnih podrucja Pakistana
Nemojte previše hvaliti jer bi mogli migranti napustiti Bihać ne u pravcu Belina nego u pravcu Pakistana. Ovo kao reklama plaćena od EU. Ili je strah da će pakistanci bosancima uzeti radno mjesto u njemačkoj. Može biti svega pomalo. A što se tiče starosti onda samo Japan. Tamo se muškarci i žene u 80tim spremaju na seks-date.
Pa zive i na zapadu preko 100 godina al mahom kraljice i bogatasice dok buranija robovi 80 kapak!
eto tih 20 godina od 80 do 100 im bas mnogo znaci u zivotu...yebo to kad ih u pelenama provedes i ne znas sta se juce zbilo...
Ovaj brko sa slike je najmladji clan plemena
Ovi ne znaju sta je statistika. Ovdje ko do živi 65.godinu je muhtar u selu po defaultu
Imatel vi SDA? -NEMAMO Imatel vi HDZ? -NEMAMO Imatel vi SNSD?- NEMAMO Onda je normalno da zivite i 150
fina tema
"... a dnevno unesu u prosjeku 1.933 kalorija, od kojih je 50 grama proteina, 36 grama masti i 365 grama ugljikohidrata." Odlučio sam da slijedim njihov svijetli primjer, dakle dnevno 100g piletine, par režanja slanine i dvije Milke po 300g.
kosto bi se kod nas u narodu za ovo reklo; sto se igraju za zivotom...
Ne znam za koji će im k...., valja opet od ilovaču...
eh da oni žive u Bihaću skratio bim se vijek
Cuj zivot im traje od 110 do 120 godina pa znaci rađaju se sa 110 godina ili niko nije umro sa 109 godina a gaze se i u 65 godini a jbt.
Krmelja jutra u dolini Hunzi tamo Budite vječno lijepi, fes Moj kofer skidaj, idite samo Proteza duši, make up na leš.........
Jos kad bi znali brojat godine kako treba...