Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hebem ti majku poremećenu,koji ti je gušt ubiti žirafu!!!!! Dabogda neko sa tvojom mrtvom djecom pozirao i slikao se pu kurvo odvratna poremećena!
Gdje pise za zirafu? Ne volim sportsko ubijanje zivotinja i sl., ali kaze da jede te zivotinje sto ubije. Samo nemojte da ispadne da su svi komentatori sad ovdje vegetarijanci. I meso na policama ja od zivotinje koja je ubijena i ta je sigurno puno traumaticnije ubijena i zivjela nego ove u divljni.
@BlAcKKKK Pogledaj video ljudino...."ali kaze da jede te zivotinje sto ubije"...ona lava ne može da jede može mu samo popušiti....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
samo zato sto je hrvatica i sto je zensko, ne cini je gorim od "nasih" muskih lovaca. Ista su djubrad! treba se globalnim zakonom odrediti koje zivotinje se smiju ubijati iskljucivo zbog ishrane.
Nevezano za priču, ali ima dobre sifone i nogare.
sa gumenim mecima i lov na nju.....i velikim cunama
Jadnica jadna! Što bih voljela da je jednom dohvati ta životinja koju namjerava ubiti!
Poremecena totalno.
Svi nešto pričate, a kada kupujete meso nikad se ne zapitate odakle je, kako je ta životinja umrla, nosite kožne jakne, patike i nikad se ne zapitate od čega su one napravljene. Ljudska rasa lovi odkad postoji i to je prirodno. Jedino što mene nervira jeste to što objavljuje ove provocirajuće slike.
Pravi lov bi bio da je kučka uzela nož u ruke i sa nozem iznenadila/napala lava. Na taj način bi šanse bile jednake, i njoj i lavu. Ovako, kada ga upuca puškom na kojoj je snajper, sa 600m daljine, stvarno mi nije jasno kakav je to lov, jadna životinja nije imala bas nikakvu šansu da preživi... :( :/ O tome sam raspravljao nedavno sa poznanikom koji je lovac, oni love curane i divlje svinje (najčešće iz neke vrste uzgoja %)). Uvijek mi je bilo smiješno i jadno što se nabiju u ceku, kucicu od drveta na visini, i čekaju tu satima da životinja negdje prodje da ju upucaju puškom na kojoj se nalazi optika - JADNO, DA JADNIJE NE MOŽE BITI!!! Prije nekoliko stotina godina lovci su predstavljali najhrabrije članove zajednice, danas su to pi**e!
nije indijanka, nego krvatica...
Ma daj, ova je lovac koliko i ja. Da zamnom ide četiri čoveka koji mi nose vodu, gone divljač na nišan i nameštaju sve kako bi ona ispalila i fotkala se sa živujkom. Kao Tito i Šaučesku na Sutjesci kad su lovili medveda. Ceo garnizon vojske išao po onoj vuko**bini da mu ga navlači na nišan. Hebem ti lova...
titinim međedima sipali rakiju u pojilo da zaspu
licemjerni su komentari malkice...
tako i mogla ubiti i covjeka da netrepne
Danas je bitno biti u centru paznje na bilo koji nacin. Evo ova je bas taj primjer...Gori su oni szo to prate i daju joj publicitet a i oni koji to dozvoljavaju. Danas je svijet bas zeljan bizarnosti na sve nacine...
I sta je sad ovde cuj "Žene koje su ubile lava" sa 3 covjeka sa sobom i ekipom za snimanje, idi sama kurvo pa ubijaj a ne sa 20m
@CoccoBill Izvini faco nisam te prepoznao
Cuj ubija iz strasti,bez komentara
treba je loviti kao u onom filmu, ne znam kako se zove uglavnom glumi Ice-T :D
Bolesnica.. kako bih i ja nju metkom u celo.. pa da je razapnem ko otirac ispred ulaznih vrata
@071SA samo joj zelim istu sudbinu ko i zivotinjama koje je ona ubila..ovi sto iz "zabave" ubijaju su bolesni ljudi.. psihopate 1/1 ..
@CoccoBill ko prica o hrani? Ovo je za njih "sport" .. jedino psihopatama moze ovo biti normalno
šta ima licemjeri... za nekoliko mjeseci ćete u čast nekog imaginarnog boga zaklati milione krava za kurban
DOBRA TI GUZA I SISE TI NISU LOSE UH STO BI JA TEBE OPALIJO SVOJOM PUSKOM