{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Udruženje kuhara u BiH osniva Centar za edukaciju kadrova

F
18.10.2015. u 15:01
202
24
Udruženje kuhara u BiH osniva Centar za edukaciju kadrova
202
Udruženje kuhara Bosne i Hercegovine osniva Centar za neformalnu edukaciju kadrova kako bi išli ukorak sa sve zahtjevnijim gostima i turistima i našu zemlju stavili u gornju zonu Evrope po nivou kvalitete usluga.
Kako je saopćeno je iz Udruženja kuhara u BiH, misija Centra za neformalnu edukaciju i consulting je edukacija svih kadrova u ugostiteljstvu kroz: savjetovanja i pripremne aktivnosti na implementaciji HACCP i dugih standarda, podizaje standarda i normi proizvodnje hrane na nivo ustanovljen od WACS-a krovne svjetske kuharske asocijacije, kreiranje ponude hrane i pića, tehnička opremljenost, izrada normativa, razvoj kadrova u ugostiteljstvu kroz posebno osmišljene radionice iz oblasti tradicionalne, interancionalne, mediteranske kuhinje , razvoj komunikacijskih i prezentacijskih vještina i tehnika prodaje konobara, kuhara, recepcionera, trening radionice, itd.

Trening radionice će voditi stručni i kompetentni edukatori Udruženja kuhara i partneri udruženja. Alma Rekić iz Slovenije, Branko Ognjenović iz Hrvatske i Jan Luca Tomasi iz Italije će biti uključeni kao stručni predavači i treneri Centra za neformalnu edukaciju.

Centar za edukaciju kadrova treninge će raditi na najmodernijoj opremi u Hotelu Radon Plaza.

Cilj osnivanja Centra za edukaciju je podizanje nivoa kvaliteta usluga u hotelijerstvu i ugostiteljstvu što će doprinijeti boljoj valorizaciji turističkih vrednota u Bosni i Hercegovini, navodi se u saopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: