Hrana koja prati tvoj ritam

Hrana koja prati tvoj ritam
3
Sponzorirani članak
13.2.2020. u 11:00
0
komentara
3

dijeljenja
Hrana koja prati tvoj ritam
Živimo brze živote u brzim gradovima. U isto vrijeme se dopisujemo sa prijateljima, kupujemo namirnice u trgovini i razmišljamo o sutrašnjim obavezama.
Multitasking nam je drugo ime, a naše životne navike su se promijenile. U svega nekoliko klikova možemo da platimo račune, pročitamo najnovije vijesti i slušamo muziku. Internet servisi su danas u vrhu popularnosti i umnogome nam olakšavaju život.

Jedan od najpopularnijih u BiH, donesi.com, već godinama povezuje ljubitelje hrane i restorana. Njegovi korisnici danas mogu da naruče svoja omiljena jela iz više stotina restorana, a u ponudi su deserti, pića, specijaliteti najpoznatijih svjetskih kuhinja, tradicionalna domaća hrana i još mnogo toga. Odnedavno je u Sarajevu i Banjaluci dostupna nova usluga ovog brenda - donesi dostava. Zahvaljujući njoj, ljubitelji hrane mogu da naruče specijalitete iz najpopularnijih restorana, ekskluzivno na donesi aplikaciji i sajtu.Donesi dostava prati ritam mahale i savremenog života – jednostavna je, brza i lako dostupna. Uz ovu uslugu obrok stiže na adresu korisnika u najkraćem roku, a dostupna je u gradskim oblastima u Sarajevu i Banjaluci. Korisnici mogu pogledati spisak restorana koji pružaju ovu uslugu odmah nakon unosa svoje adrese, klikom na filter "donesi dostava".

Narandžasta ikonica skutera pored naziva restorana garancija je da će hrana na adresu stići brzo i s najvećom pažnjom. Osim brzine, još jedna prednost usluge je to što će donesi.com u svakom trenutku vršiti nadzor isporuke i imati detaljne informacije o tačnoj lokaciji gdje se hrana nalazi, čime se obezbjeđuje vrhunsko korisničko iskustvo i kvalitet servisa.


Početak rada ove usluge označava novu eru u razvoju ovog brenda, koja je započela krajem prošle godine prelaskom na novu platformu. Time su korisnici dobili novu aplikaciju i sajt, a naručivanje je pojednostavljeno i modernizovano.

Pored savremenog korisničkog iskustva, na raspolaganju su i popusti, koje ljubitelji hrane mogu da dobiju ako izaberu opciju da primaju biltene i promotivne ponude putem mejla. Ukoliko ste ogladnjeli nakon čitanja ovih redova i želite isprobati novu uslugu, preuzmite aplikaciju ovdje.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.