Dvogodišnje istraživanje pokazalo
15
Homoseksualci su skloniji uzimanju nelegalnih narkotika
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tisucljetnja istrazivanja dokazuju nedvosmisleno da heteroseksulaci kolju, pale, pljackaju i siluju sedamdeset sedam puta vise od homoseksualnih osoba, jebite se primitivci.
...jok...to znači da duguješ 150.000.000 poreza :)
ja se pucam svim i svačim. jel to znači da sam peder? :O
NIJE ISTINA JA SAM HOMO I CIST SAM KAO SUZA.CMOKIC :)))
...lažnjak, bolan...em te svaki put poklopim...em te još i zanitujem :)
a gdje se to mogu nabaviti LEGALNE droge?
...ne\'š još dugo :)
...evo me, živi primjer..
Arapi svi pušu hašiš i nargile valjda zato što su derpadija.
ČUJ MARIHUANA DROGA HAHAA JE8EM VAM ISTRAŽIVANJE !
Homoseksualne osobe su čak sedam puta sklonije uzimanju ilegalnih droga od NORMALNIH ljudi. U istraživanju se navodi da jedna od pet osoba iz GEY-a pokazuje sklonosti ka drogama ili alkoholu. U istraživanju koje su proveli lezbijska i gay fondacija (LGF) i Univerzitet Central Lancashire učestvovalo je više od 4.000 ljudi i to u trajanju do dvije godine. U momentu ispitivanja više od trećine gay osoba, lezbijki i biseksualaca je reklo kako je barem jednom konzumiralo ilegalne droge u proteklih mjesec dana. Treba napomenuti i to da se ovdje radi o najobimnijem istraživanju ovakve vrste koje je urađeno do sada. Najviše se koristi marihuana, poppers, kokain, ekstazi i amfetamini.
uhhh ja volim da duvam i gandzu i nesto drugo hihihi
možda je obratno od dobre vutre postaneš derpe pa i taj belaj