Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super samo malo dugu
Ma Coca-Cola je jevrejsko pice. Pola kompanije Zidovi drze. Pa ne bi to sranje Jevrejsko, nek se oni truju sami kad Hitler nije stigao da ih sve dokrajci...
http://www.inminds.co.uk/boycott-coca-cola.html http://www.inminds.co.uk/boycott-coca-cola.html http://www.inminds.co.uk/boycott-coca-cola.html http://www.inminds.co.uk/boycott-coca-cola.html http://www.inminds.co.uk/boycott-coca-cola.html http://www.inminds.co.uk/boycott-coca-cola.html http://www.inminds.co.uk/boycott-coca-cola.html http://www.inminds.co.uk/boycott-coca-cola.html http://www.inminds.co.uk/boycott-coca-cola.html
Za Bajru: Upravu si, profit i želja da se on ostvari po svaku cijenu, pa i po cijenu zdravlja ljudi, što nije ni prvi ni posljednji put u istoriji, jeste zvijezda vodilja svake kompanije, i to i jeste najžalosnije i takav trend ovo čovječanstvo mora zaustaviti inače će svijet za 20 godina izgledati kao iz jeftinih SF filmova. Za sikirikija: Napuši se kurca, moronu!
Hafize bolan, bio sam dobronamjeran, a ti bi odmah da se dokazujes. Sad malo u Hafizovom stilu 1. kolje, kolje, nego sta sad pod 2. Hafize, razmisli malo o sebi i svom zivotu. Pokusaj. Uvijek ima nade. a sad pod 3. Poleti Hafize, sta cekas.
kad popiješ kolu za 80 godina češ umrjeti osim ako se to prije ne desi
kad popiješ kolu za 80 godina češ umrjeti osim ako se to prije ne desi
1) Mamlaze, za tebe je i zadnja ovca Einstein. 2) Kako mozes savjetovati (bez zlobe :^)) ) nekome da se ide lijeciti, kad ti svoje lijekove ocito ne uzimas? 3) Ako Coca-cola stvarno kolje, popij par hektolitara na moj racun.
BiH REKLAMA ZA COCA COLU PIJ KOLU VOLU.....
COCTA Pice vase i nase mladosti
e pa ljudi svi znamo da cola nije zdrava ali svi ali bas svi je pijemo ako nista ono bar zbog ćejfa ponekad...
za techa,sta ti znas debilu kad je koka izbacena ko o tome pise,koke ima kad god hoces! idi na fakultet pa tamo pametuj ili povuci koju mozda saznas staje dobrila..;) ma odjebi bolan
,,to je ono pravo" dok mi ga pitt bull pusi Pa hajde sad reci da je Cola losa
za tech, pa zar to nije poenta svake kompanije. zar svakoj kompaniji profit nije zvijezda vodilja?
Za ovog iznad: Lijepo ti pise da je kokain izbačen iz formule prije više od 80 godina, a glede kofeina...pa tu se nema šta reći jer se zna koliko se kafe popije u ovoj zemlji i zbog toga ti argumentacija i nije neka pa se suzdrži od vrijeđanja. A da budemo jasni, meni lično je kola odvratno piće i vrlo rano sam skonto da mi se ne sviđa. Dalje, slažem se i sa onima su protiv kompanije jer mi je zlo od sličnih multinacionalnih kompanija kojima je profit jedina zvijezda vodilja.