PROMO
108

Hijaluronski Belotero filer naglašava usne i vraća im punoću

Usne su kao i oči ukras lica. Veliki broj ljudi ima nenaglašene usne, a također gubitkom vode u organizmu usne postaju "ispijene" sa puno malih vertikalnih brazda.

U posljednje vrijeme povećanje usana se radi najsavremenijim ukrštenim hijaluronom koji u sebi sadrži anasteziju. U pitanju je prirodan, čisti hijaluron sa trajanjem do godinu dana i nakon toga je postupak potrebno ponoviti.

"Hijaluronski dermalni Belotero fileri su namijenjeni tretiranju svih zona lica. Najvažniije od svega je što oni omogućavaju postizanje i zadržavanje prirodnog izgleda kontura lica. Hijaluronskim Belotero filerom se može tretirati područje oko očiju, čelo, obrazi, nazolabijalne bore, kao i povećanje usana", kazali su nam ljekari iz Naše Male Klinike.

Hijaluronska kiselina je dugačka molekula koja prirodno postoji u ljudskom organizmu. Ona je i osnovna fiziološka komponenta strukture kože te određuje stepen hidratacije budući da molekule hijaluronske kiseline za sebe vežu vodu, što koži daje jedrinu i mladost. Vremenom količina hijaluronske kiseline prisutne u organizmu pada, što izaziva starenje kože, gubitak elastičnosti i pojavu bora.

Danas prvog čitatelja ili čitateljku koja pošalje email na adresu [email protected] nagrađujemo hijaluronskim Belotero filerom u Našoj maloj klinici.

Naša mala klinika je opremljena medicinskim aparatima i hirurškom opremom koja se danas koristi u svijetu, a za izvođenje estetskih zahvata primjenjuju savremenu tehnologiju.