Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jooooj mema. a kad joj kitu u usta stavljas, moras malo kaladonta na glavic da metnes inace ne prima
Nema se sta reci, prelijepa djevojka sa prelijepim zubima. Ao sto bi Arapi rekli: Ima zube ko konj. (to je kompliment)
mmmmm...hmmmmm...sisa...mmmmrmmghhhhmm...mljac...njam...cmok...mmmmmmnnjjjmmmm
sisa ko shtos
jao, ima li bar jedna tema na ovoj web stranici gdje su komentari sve osim bezobrazni? To je stvarno steta da pederi kvare ovo sve sa bezobraznim komentarima, samo je to ovdje IN FOCUS!! FUJJ
jooooooo sifona jarane...
Meni Halle Berry kaze haj mi ga slozi i ja joj ga slozim, pa ja!!!
ZA AUTORE STRANICE: Ej ba ljudi de malo ubrzajte dotok informacija.Recenziju za XIII sam cuo prije mjesec dana i to na TV-u!!! Sadrzaj stranice je jedno vrijeme bio zakovo pravo,i nije se mijenjo par dana i vise....... Al ono hajd da vas vise ne kritikujem,stranica vam je sve u svemu najbolja u Bih,ostale su kanta! Ovo s komentarima je off skrozz extra! Caos ljudi,....nemojte sta zamjerit.:)))))
Sista, sista, I just want to put my "mista" in your usta
prava chokoladna ljpotisssa.:).jjjjjooojjjjj
Ima, ima. Dojke npr.
ima ona jos toga, osim zuba, jos savrsenijeg. cuj ti njega, smetljar jedan, od ove silne ljepote, on gleda zube