Pravi modni odabir
43

Granoff: Ljetna kolekcija o kojoj svi pričaju

Košulje koje se ne peglaju, polo majice od najfinijeg pamuka i sakoi od premium materijala su samo dio savršene ljetne kolekcije koju svi žele.

Granoff nova ljetna kolekcija privlači pažnju svakog muškarca koji želi biti lijepo i moderno odjeven tokom ljeta. Prateći svjetske modne trendove, Granoff nam i ovog ljeta donosi mušku modu koja odiše kvalitetom, ljepotom dizajna i ljetnim koloritom. Izrađena od prirodnih materijala vrhunske izrade. Granoff-ova ljetna kolekcija predstavlja istinsko osvježenje na našoj modnoj sceni. Bilo da se oblačite za poslovne sastanke, obilježavanje praznika ili vikend putovanja van grada, Granoff je Vaš pravi modni odabir.

Odaberite svoje boje polo majica izrađene od lepršavog pamuka koji daje osjećaj mekoće i nježnosti i upotpunite svoj stil ljetnim trendovskim bojama. Polo majice možete kombinirati uz "casual outfit" ali i za poslovne sastanke. Daju vam osjećaj pristojnosti i ozbiljnosti bilo da se nose samostalno ili ispod ljetnog sakoa. Polo majice su idealan odabir i za odlazak u prirodu.

A čuli ste za Granoff-ove košulje koje se ne peglaju? Non-iron košulje su san svakog muškarca i obavezan su dio ormara muškaraca koji žive brzi životni stil jer se lako održavaju i potezanje za peglom je apsolutno nepotrebno. Sa ovim košuljama ćete uvijek izgledati "classy" i uredno. Košulje se odlično kombinuju uz ljetne sakoe iz nove kolekcije ali i bermude i hlače.

Granoff dizajneri su vodili računa o toplim ljetnim temperaturama tako da su Granoff ljetni sakoi izrađeni od prozračnih prirodnih materijala uz paterne materijala koji se viđaju na italijanskim modnim pistama ovog ljeta. Svakako, dio kolekcije predstavlja neizostavni lan za najtoplije ljetne dane.

Nova ljetna kolekcija oslikava i vrijednosti kompanije Granoff koje se ogledaju u poštivanju prirode, okolišnih standarda i zaštite prirodne sredine. Kampanja smještena u prirodno okruženje, odabir prirodnih materijala i promoviranje prirodnosti u modnom izražaju, predstavlja pravac kojim Granoff usmjerava svoj razvoj.

Odaberite i vi svoj odjevni styling Granoff i uživajte u ljetnoj kolekciji o kojoj svi pričaju.