Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Sarajevo!
U Titino vrijeme bi se ovoliki narod zamlacivao nosanjem stafete, bas ko sto sjeverno korejanci nosaju slike njihovog Tite. Da te nije ALIJA, nebi ovako sjala moja carsija !!!
Juče završena la vuelta, vožen grand prix u Montrealu, a naši objavljuju kako je prošla rekreativna utrka.. Bože dragi..
Super! Hvala na snimcima :)
❤❤❤❤❤ Sarajevo ❤❤❤❤❤
vidjet cete za par godina da ce nama u Federaciji zabranit prodaju dronova,zbog toga što su najavili islamisti teroristi da ce kjafire napadat drnovima,pošto je nas Miloš ,KURC itd označili da smo baza terorista oni ce nama zabranit uvoz dronova,kako nebi špijunirali i terorisali
Aha Pravo... pogotvo kad poljevaju Kiselninu na Zene, kad bicuju jedni druge, kad skacu ko vjeverice na zapaljenu Americku zastavu... Bas Narod Kulturan i Sebastian Batch se postidi
Eh jebi ga komentar bio za Batkovu izjavu... Pogresna rubrika
fino fino jos da su svi dali po markicu pa da pomognu nekom i taman