Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontrola stepena sazrijevanja sira ,,spravica" pravi rupe u Svicarskom siru.
Šupalj ko švicarski sir
to su bakterije koje vole da puno prde u siru. To vam je isto kad covjek u drustvu prdne i odmah svi od njega pobjegnu. Tako isto sir pobjegne od bakterija i tako nastane rupu. A ta druga vrsta bakterija one vec podriguju i time sir dobije malo ko 'orasast' ukus i to najvjerovatnije zbog toga sto su te bakterije potekle 's oraha' isto kao sto su banane postale od majmuna.
Da bi se miš imao kuda kretati.
Da bi kupci placali zrak☝️
Pa zato što nisu imali više Sira da začepe te rupe. 😂😂😂
Da Džeri gleda Toma ako mu se približi.
Miš pojeo..