Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago onom ko je bio u drustvu poslanika s.a.w.s 💙🤍..
A, zato mi je stara uvijek vikala sineee, nabize vodeee
Cuj alkohol u islamu
Sačekati 3 do 5 dana 😂
Nakon 3 dana pretvori se u alkohol 😅
ja postim cjele godine
mošt... živjeli
Kao da je Muhamed imao frižider tada.Na onoj vrućini , pili su oni često fermentirano....
♥️
ako ovo nema kupit u bingo i konzumu propast ce naskroz
Vjera a time i vjerski post je intimna individualna stvar svakog pojedinca. Javno forsiranje je po meni znak slabosti jer zašto bi drugima trebao dokazivati svoju vjeru u Boga, ta On vidi sve. Ipak čisto da podsjetim da Korizma traje već 40 dana i da katolici 40 dana poste a medijskih objava o ramazanskom postu je već dosad bilo stotine puta više nego o korizmi u zadnjih 40 dana. Ali opet svatko svoju vjeru manifestira na svoj način. Samo komu ili Komu?
40 dana poste ubijaju se ribom na 1001 nacin
Ruku na srce post u Korizmi i nije posebno zahtjevan, odnosno ni blizu islamskog posta sto se strogoce tice. Ipak, istina je da se moze malo vise pisati i o pravilima drugih konfesija pa kome se cita neka cita.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)