Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve što je prirodno dobro je, tako da....
Tipično za hrvatsko krojenje riječi.Kad nemaju zamjenu onda skrate stanu riječ i dobiješ čudovište. Grejpfrut=Grejp
suosnik (koaksijalni kabel), uspornik (ležeći policajac), smećnjak (kontejner za smeće), raskružje (kružni tok prometa), naplatnica (naplatna kućica), opuštaonica (wellness), borkinja (žena borac), proširnica ili žilni potporanj (stent), daljinac (daljinski upravljač), pretjecajnik (pretjecajni trak na cesti), ispraznica (floskula), osjećajnik (emotikon), parkomat (aparat za naplatu parkinga),zatipak (tipfeler),dodirnik(touch screen)
Bezoklijevna zamolba da prestanete srati.
Pomalo sve na kasiku haha
nemojte jesti grejp ako uzimate LSD....
@sinjor moja poruka je bila upućena početnicima, da se ne zahebu
Svaka vocka je zdrava na svoj nacin. Konzumirati svega po malo nista previse. Za jabuku npr. kazu pojedite jednu jabuku dnevno i izbjecice te posjete ljekaru. To mnogo govori koliko je zdrava.