Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkud paradajz u ajvaru?
Za 2 sedmice ce pisati kako su nasli komade plastike u njemu... novinarima ideja nikad dosta.
"spusta sa PH vrijednost(povecava se kiselost) u crijevima covjeka"... Koliko ja znam cilj je da se spusti kiselost u organizmu, a druga je stvar sto se to postize i konzumiranjem kiselina(fermentiranih) namirnica!
@trir da, kada nesto kiselo pojedemo to se u tijelu pretvori u bazu i regulise kiselost.