Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FGR al ona vrsta od koje se povraca
Ljigavi likovi.
Ko kaže da u sarajevu žive samo muslimani. Evo ovaj je dogadjaj dokaz i fotografije da u Sarajevu ima i drugih vjera.
''Prema vinskom bontonu, čaša se ne bi trebala držati za trbuh nego za nožicu.'' Toliko o vinskim znalcima sa slika! Dovidjenja i prijatno!
Nikako da skontam šta je ovima pošlo za rukom da ispadaju najveća šminka dok se grebu za cugu i mezu. U stvarnom svijetu ovakve se stalno izbjegava i kvare svako sijelo na kojem se pojave da poloču i požderu sve što stignu.
Najbolje je oni koje je džabe
Nema na svijetu većeg pederluka ili neke vrste khurcenja ničim od tih glorifikatora ove ili one pasmine ili berbe ili tralalala i da na toj idiotskoj ( pali isključivo kod idiota) napucavaju cijenu jadne litre vinca do besmislenost ikakve. 2 KM košta u redovnoj prodaji 1 l crnog vina koje je ko ništa moguće proglasiti najjačim vinom i naplatiti ga budali minimum 15 KM. FUJ
Budali je more do koljena
mogli su se potruditi oko enterijera, nas nekako jadno izgleda
Ko su "biznismeni"?
čudni neki kriteriji klixa,kad se otvarao zabranjeni komentari i kad je u pitanju bh telecom neke banke itd.
Festival cevapa u Bordeauxu.
ovoj modnoj ,nečega, kreatorki Emini mi plaćamo doprinose za pio i zdravstveno...možda dobija i pomoć kao borac ili socijalni slučaj
Marijanovic vinar na dvije slike :) Sigurno je počistio sa 33-kom i Selekcijiom :)
Zar ce imati sta od slatkog zivota kojeg su provodili?