Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav slatkiš na ovoj slici gore. Ko bi je se odrek'o...
Svako ima svoj merak !
Ahhh meraka, u večeri rane....:)))))))
.....što zna biti lijepo, ujutru......ih... : )
I ja sam jučer obavila istraživanje... Nije bitan broj, profil, demografski status, imovinsko stanje, ljudskost itd. ispitivača... to se nikog ni ne tiče... nije bitna relevantnost uzorka, kohorte... nije bitna naučna dokazanost mjerodavnosti metodologije ispitivanja. bitno je da sam napravila istraživanje i došla do određenih zaključaka. To što sam okupila oko sebe svoju internu raju i izvršila istraživanje i otkrila mlaku vodu, e to se jedino pika. A tek će da se beli pika ako ga klix prepiše i objavi i stavi pod tag istzraživanje.
djesi klempo
Zivot bi bio prilicno gorak bez malih ,slatkih zadovoljstava. Nekada smo zavisni od njih ,a nekada zavidimo drugima koji znaju sta je zadovoljstvo.
..to zadnje nikad...
ne zavidis ili znas?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ja sam od onih koji trebaju više stimulansa da bi osjetili zadovoljstvo...hahaha
stimulans tipa ekser devetka u peti
pa dobro..i to je valjda (nekome (kinky?)) zadovoljstvo, ja sam sad samo htjela reci da cokolada nije jedino xD
"Život je kao kutija čokoladnih bombona... Nikada ne znaš što ćeš dobiti."
3 osobe ne vole forrest gump
Prethodna istraživanja su pokazala da masna i slatka hrana može biti zarazna kao nikotin i heroin. svaka čast istraživačima uz zamolbu da istraže jačinu mirisa u septičkoj jami u čevljanovićima nakon održavanja koride.