Gastro
6

Zablistaj sa novim tabletom Samsung Galaxy Note 10.1

La Festa i Coffeeta, marke mješavina kafa i bjelila za kafu, su se udružile da pripreme prestižnu promociju za svoje potrošače.
Sada možete osvojiti tablet Samsung Galaxy Note 10.1 sa jedinstvenom futrolom sa Swarovski elementima. Pravila promocije su vrlo jednostavna. Samo trebate pronaći kupon sreće u promotivnim pakovanjima i osvajate nagradu. Dobitni kuponi su skriveni u promotivnim pakovanjima sljedeća četiri proizvoda: La Festa cappuccino, La Festa 3u1, La Festa topla čokolada i bjelilo za kafu Coffeeta.

Za više detalja posjetite www.lafesta.ba

La Festa cappuccino

Delikatna kafa kreirana je za one koji trebaju malu kočnicu za vrijeme napornog dana. Uz primamljiv miris i delikatan okus mliječne kafe odvojite trenutak za sebe i delikatno napunite baterije za ostatak dana. Cappuccino će učiniti da se osjećate posebno i poštovano, posebno kada u njemu uživate sa ljudima bliskim vašem srcu. Talijanski recept s nagovještajem različitih okusa, kafa posvećena onima koji žele probati nešto novo. Sada su vanilija, kremasti, čokoladni, lješnjak i klasični okus dostupni svima.

La Festa 3u1

Savršena ravnoteža kafe, mlijeka i šećera će vam, ne samo pružiti zadovoljstvo okusa, već će također napraviti poticaj vitalne energije. Savršen omjer sastojaka dobrog kvaliteta je tajna da se postigne efekat privlačan za svačiji ukus. Otvorite glavu za nove okuse - latte i choco.

Coffeeta

Ne ustručavajte se pokazati svoju ​​delikatnost i šarm. Snažan i mekan? Pripremite svoju kafu upravo onako kako vi volite. Uvijek uživajte u glatkom i kremastom okusu. Coffeeta, bjelilo za kafu, pretvara vašu kafu u ljepotu!

La Festa topla čokolada

Kako se dan približava kraju i večer dolazi, tada je najbolje vrijeme da se pripremite za šolju La Festa tople čokolade. Jedinstven okus ovog pića će vas pretvoriti u sanjara. Savršeno vrijeme da razmislite o dobrim stvarima, uživajte ​​u svakom gutljaju ukusne tople čokolade. Kako biste imali više izbora, La Festa je pripremila tri različita okusa tople čokolade: milky, tamna ili klasična čokolada.