Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može samo gulaš nemam mesa?
Prvo se malo raspitajte koliko ljudi danas ne može da priušti komad mesa nego gleda kako će pošaljivu topu sklepati. Mrš
@Tama3333 Zasto bi se raspitivali? Vidis li ti te ljude koji ne mogu da prijuste sebi normalan obrok na ulicama da traze svoja prava? Ne vidis. Ne vidim ni ja, pa zasto bi onda ovi brinuli za njih?
Sasvim sumnjam da izvorna bosanska kuhinja poznaje i priznaje "gulaš"?! Izvorno, to je mađarsko jelo. Povrh toga, ovaj članak napisalo je neko neuko spadalo. Gulaš se priprema SAMO OD GOVEDINE!!! Sve ostalo pripremljeno na sličam način se zove PAPRIKAŠ!!! I nikad se ne radi s rižom...
stari becki iftar, Armine mi moje
To mogu priuštiti kakir i mraka iz sda,nama pura i glavica luka,elhamdilula
Trebali bi spomenuti iftar, niste dugo. Ono malo propagande. Nego sutra je Vaskrs, jeste spremili recepte za to?
Ma daj i ti vjerski praznici...ko sve vjernici a žive na tuđoj nesreći.
Može li svinjetina, skupa mi teletina!?
Od čega ću ga spremiti Bgti, pet maraka u novčaniku imam, platio sam kiriju, režije, i ratu kredita...
I treba isti sam i kukamo na kliksu mjesto da protestujemo i rusimo sve
@ZenickiDiverzant Jesil to uzeo kod onih kod Bosanke?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za današnji iftar srolaj te dzoju
Za danasnji iftar procitaj pravopis bosanskog jezika dushhyy hahahaha
Daj mi ba klepa da se najedem ko čovjek
Naslov treba da ide "Za danjasnji iftar upropastite pola kile teletine"
Pa i da je isprzis bez ovog odvratnog sosa mozes jest sa rizom. Ako vec hoces da budes sto racionalniji stavi u PRETIS LONAC s krompirom i imas da jede 6 osoba. Il u rernu sa rizom.